Rólunk

Cég

Az Értékterv Kft-t 2014-ben alapítottuk, hogy a közlekedéstervezés és településtervezés területén a számunkra meghatározó értékek mentén folytassuk szakmai munkánkat. Meggyőződésünk, hogy bármely infrastruktúra-fejlesztési projekt csak abban az esetben lehet sikeres és hatékony, ha az embert - a használókat és az érintetteket - állítjuk az elemzések és a tervezési folyamat középpontjába.

Célunk, hogy közlekedés- és településtervező irodánk közreműködésével megvalósuló fejlesztések hozzájáruljanak az élhető és biztonságos környezet kialakításához, és megfeleljenek a fenntartható fejlődés elvárásainak. Ezért különös figyelemmel foglalkozunk a kerékpáros és közlekedésbiztonsági projektekkel, amelyek feladataink meghatározó részét alkotják.

Munkatársak

Barna Zsolt, okleveles építőmérnök, ügyvezető
A kezdetek óta dolgozik ügyvezetőként az Értékterv Kft-nél EU-s projektekkel kapcsolatos, hét évnyi, támogatói oldalon szerzett tapasztalattal és a BME Út és Vasútépítési Tanszékén szerzett kutatói és előadói gyakorlattal. Aktívan részt vesz a Magyar Út- és Vasútügyi Társaságon keresztül a hazai útügyi jogszabályi környezet alakításában és az Útügyi Műszaki Előírások kidolgozásában. Elkötelezett híve az emberközpontú, biztonságos környezet megteremtésének, és a fenntarthatóság erősítésének.

Farkas László, okleveles településmérnök, ügyvezető
A cég alapító ügyvezetője. Mérnöki feladatok területén több, mint 20 évnyi beruházói, lebonyolítói és tervezői tapasztalattal rendelkezik.
Magyar Építész Kamara tagszám: 01-6199 Jogosultság: TT - Településrendezési tervezés
Magyar Mérnöki Kamara tagszám: 01-16873 Jogosultság: Tkö - Településtervezési közlekedési szakterület

Bereczky Ákos, okleveles építőmérnök, mikromobilitási szakértő
Építőmérnökként kivitelezői- és tervezői-, közlekedéstervezési területen beruházói tapasztalattal rendelkezik. Hat éven keresztül Budapest kerékpározással kapcsolatos stratégiai koordinációs feladataival foglalkozott a BKK-nál.

Pál Anilla, okleveles településmérnök, településtervező
Tervezői és önkormányzati oldalról is széleskörű több évnyi tapasztalatokkal rendelekezik a településrendezés- és fejlesztés területén.
Magyar Építész Kamara tagszám: 01-6992 Jogosultság: TT - Településrendezési tervezés

 

Tevékenységeink

Copyright 2018. Értékterv Kft. Minden jog fenntartva