Rólunk

Cég

Az Értékterv Kft-t 2014-ben alapítottuk, hogy a közlekedésfejlesztés és településfejlesztés területén a számunkra meghatározó értékek mentén folytathassuk szakmai munkánkat. Meggyőződésünk, hogy bármely infrastruktúra-fejlesztési projekt csak abban az esetben lehet sikeres és hatékony, ha az embert - a használókat és az érintetteket - állítjuk az elemzések és a tervezési folyamat középpontjába.

Célunk, hogy a közreműködésünkkel megvalósuló fejlesztések hozzájáruljanak az élhető és biztonságos környezet kialakításához, és megfeleljenek a fenntartható fejlődés elvárásainak. Ezért különös figyelemmel foglalkozunk a kerékpáros és közlekedésbiztonsági projektekkel, amelyek feladataink meghatározó részét alkotják.

Munkatársak

Barna Zsolt, okleveles építőmérnök, ügyvezető
A kezdetek óta dolgozik ügyvezetőként az Értékterv Kft-nél EU-s projektekkel kapcsolatos, hét évnyi, támogatói oldalon szerzett tapasztalattal és a BME Út és Vasútépítési Tanszékén szerzett kutatói és előadói gyakorlattal. Aktívan részt vesz a Magyar Út- és Vasútügyi Társaságon keresztül a hazai útügyi jogszabályi környezet alakításában és az Útügyi Műszaki Előírások kidolgozásában. Elkötelezett híve az emberközpontú, biztonságos környezet megteremtésének, és a fenntarthatóság erősítésének.

Farkas László, okleveles településmérnök, ügyvezető
Szintén 2014 óta a cég ügyvezetője. Mérnöki feladatok területén több, mint 15 évnyi beruházói és tervezői tapasztalattal rendelkezik, mely több éves EU-s projektekhez kapcsolódó, támogatói oldalon szerzett gyakorlattal is kiegészül

Magyar Építész Kamara tagszám: 01-6199 Jogosultság: TT - Településrendezési tervezés
Magyar Mérnöki Kamara tagszám: 01-16873 Jogosultság: Tkö - Településtervezési közlekedési szakterület

Bereczky Ákos, okleveles építőmérnök, mikromobilitási szakértő
Építőmérnökként kivitelezői- és tervezői-, közlekedéstervezési területen beruházói tapasztalattal rendelkezik. Hat éven keresztül Budapest kerékpározással kapcsolatos stratégiai koordinációs feladataival foglalkozott a BKK-nál.

Sebők Máté, okleveles humánökológia szakember, nemzetközi kapcsolatok MSc, projektmenedzser
Mester diplomáját Tajvanon, a National Taiwan University-n szerezte. Tanulmányai során elsősorban a fenntartható városi közlekedési módok, valamint integrációjuk elősegítésével foglalkozott. Korábban ugyancsak Tajvanon nemzetközi kapcsolatok szakirányon MSc diplomát szerzett. Angol nyelven felsőfokon, kínai nyelven középfokon beszél.

Tevékenységeink

Copyright 2018. Értékterv Kft. Minden jog fenntartva